...fordi isolering er en tillidssag

KOMPLET ISOLERINGSLØSNING MED EN FLOT FINISH

Komplet facadeisolering i det Midtjyske område (Horsens, Vejle, Silkeborg m.fl)

Karl Erik Lund kan tilbyde en komplet facadeisolering med STO facadesystemet, som er et enkelt og energieffektivt system, der opfylder alle krav til fremtidens facadeløsninger. STO giver dig mulighed for at skabe komplette facader i høj kvalitet – facader, der er energieffektive, æstetiske, robuste og brandsikre.

STO FACADESYSTEMERNES FORSKELLIGE DELE ER OPTIMERET TIL AT TÅLE BÅDE VARME, KULDE, FUGT OG BELASTNINGER – ALT SAMMEN FOR LANGSIGTET AT BESKYTTE DET ØVRIGE MATERIALE I VÆG, LOFT OG GULV.

STO har systemer til alle typer af underlag, samt både til nybyggeri og renovering.

Med det isolerede facadesystem, StoTherm, spares der meget energi, og vi tilbyder desuden også et ventileret facadesystem, StoVentec, samt pudssystemet StoNordic.

Med udgangspunkt i det enkelte projekt, bistår STO’s konsulenter og tekniske rådgivere gerne med forslag til de mest omkostningseffektive og miljøvenlige løsninger. Vi kan desuden hjælpe til med beregninger og rådgive om vedligeholdelse.

STO’s designafdeling, StoDesign, hjælper med forslag til den helt rette farvesætning ud fra materialer og omgivelser og forsøger, gennem uddannelse og seminarer, at formidle vores kompetencer indenfor facadesystemer.

 

FACADEISOLERING OG KOMPETENT SERVICE GENNEM MANGE ÅR

Igennem 48 år har vi serviceret kunder i bl.a. Herning, Ikast, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Vejle, Hedensted og Tørring. Skal du være den næste?

Facadeisolering

INVESTERINGER SOM ØGER BYGNINGENS VÆRDI OG LIVSLÆNGDE

Ved såvel nye bygninger som ved renovering, kan det betale sig at investere i facadeisolering, fordi det …:

  • Mindsker udgifter til opvarmning
  • Øger bygningens værdi, da huse med lavt energiforbrug er lettere at sælge eller udleje
  • Giver et mere behageligt indeklima, da der kan holdes en jævn varme året rundt   
       

Læs om hele STO FACADESYSTEM her .

VI RINGER DIG GERNE OP HVIS DU HAR SPØRGSMÅL