...fordi isolering er en tillidssag

TERMOGRAFERING

Som noget nyt tilbyder vi nu også termografering af bygninger, der gør det muligt at afsløre temperaturforskelle på overflader ved hjælp af infrarød stråling. 
Med andre ord kan en termografering afsløre et meget nøjagtigt billede af varmetabet på en bygning.

En termografering af din bolig kan med fordel foretages i årets kolde måneder, hvor der er størst forskel på inde- og udetemperatur.

Som specialiseret virksomhed kan vi nu tilbyde en termografering af din bolig, og efterfølgende give dig et klart overblik over, hvor der skal sættes ind, for effektivt at nedbringe energiforbruget i din bolig og samtidig skåne miljøet.

Hvad er termogafering?

Termografering måler temperaturen på overflader, ved at måle bølgelængden på den varmeudstråling som overfladen udsender. Det sker uden at berøre genstanden. Alle genstande udsender infrarød stråling – hvor meget og hvor lidt er afhængig af temperaturen. Når du udfører termografering opfanger du strålingen og omsætter den til et billede. På billedet kan du aflæse, hvor der er særligt varmt og hvor der er koldere. På billederne kan du se temperaturforskelle på overfladerne. Termografering skal foregå, når der er en temperaturforskel på 10° mellem den indvendige og udvendige væg. 

Termografering er effektivt til at afsløre dårlige konstruktioner, dårlig isolering og andet, som kan være årsag til varmetab, varmespild og trækgener gennem klimaskærmen.

Erfaringen gør forskellen

Vi har stor erfaring i termografering og har udført termograferi for kunder i Herning, ikast, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Vejle, Hedensted, Tørring, Give, Odder, Fredericia, Billund, Grindsted, Ansager, Sønder-Omme, Ølgod, Brande, Nørre Snede, Brædstrup, Varde, Skjern, Sønder Felding og Videbæk, men vi kører også gerne ud til dig, selv om du bor længere væk.

Termografering af hus

VI RINGER DIG GERNE OP HVIS DU HAR SPØRGSMÅL