...fordi isolering er en tillidssag

LOFTISOLERING

Loftisolering i det Midtjyske
(Horsens, Vejle, Skanderborg, Silkeborg m. fl.)

En stor del af husets varme forsvinder gennem taget. Efterisolering af loftet er derfor en rigtig god idé, og faktisk et af de vigtigste steder at få isoleret.

Ligger der besparelser og venter i dit hus?

I de fleste danske huse kan der spares penge ved efterisolering – og oftere end man tror, betaler efterisoleringen sig tilbage i løbet af en kort årrække.
De fleste gennemfører efterisolering af deres hus for at spare på varmeregningen, men det er vores erfaring, at glæden ved det medfølgende komfortløft i huset ofte opleves som en endnu større forbedring af husets beboere.

Karl Erik Lund tilbyder kvalitetsisolering af loft for kunder inden for det private, erhverv eller offentlige. 

Varmen stiger til vejrs

Varme stiger opad, og det gør den også i dit hus. Det er derfor vigtigt, at holde på varmen ved at sørge for en tilstrækkelig loftisolering.

Få checket isoleringen på dit loft, kontakt Karl Erik Lund og få en professionel vurdering af isoleringstilstanden.

Fordele ved granulatisolering

Vi anvender primært granulatisolering, da det er en hurtig og enkel form for isolering. Granulat isolerer bedre, da det fylder alle sprækker og revner ud, man undgår herved utætheder, da det er en sammenhængende isolering.

Isoleringsmateriale i form af granulat sætter sig, derfor indblæses med en overtykkelse, men hvor der med Rockwool kun skal indblæses 5% ekstra, skal der ved andre materialer indblæses op til 25% ekstra isoleringsmateriale.

Du sparer desuden penge på arbejdslønnen i forhold til konventionelle bats. 

En efterisolering med Rockwool granulat, der udføres af et autoriseret Rockwool indblæsningspartner, sikrer dig den bedst mulige kombination af et sikkert produkt og en sikker udførsel.

48 års erfaring

Igennem 48 år har vi udført loftisolering for kunder i Herning, Ikast, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Vejle, Hedensted, Tørring, Give, Odder, Fredericia, Billund, Grindsted, Ansager, Sønder-Omme, Ølgod, Brande, Nørre Snede, Brædstrup, Varde, Skjern, Sønder Felding og Videbæk, men vi kører også gerne ud til dig, selv om du bor længere væk.

Karl Erik Lund

Kontakt Karl Erik Lund

Få checket isoleringen på dit loft, Kontakt os på telefon 2061 5480 eller mail kaelu@karleriklund.dk og få en professionel vurdering af isoleringstilstanden.

Isolerings attest
Efter udblæsning på loftet udstedes en attest.

VI RINGER DIG GERNE OP HVIS DU HAR SPØRGSMÅL