...fordi isolering er en tillidssag

om os

Profil/Historie

I 1986 grundlagde Karl Erik Lund sin virksomhed. Han startede med at udføre forefaldende tømrer- og isoleringsarbejde.

Henover tid er forretningen vokset stille og roligt, til det den er i dag med 6 medarbejdere, der varetager alle former for isoleringsarbejde og murerarbejde i del- eller hovedentrepriser.

Sidste nye tiltag er termografering, hvor der nu er investeret i moderne udstyr til at måle isoleringsværdierne i alle slags bygninger. Det er effektivt og minimerer fejlmuligheder i forbindelse med beregning af isolering.

Det er vigtigt med tilfredse kunder

For os er kundernes tilfredshed altid i højsædet. Vi sigter efter altid efter at udføre kvalitetsarbejde indenfor isolering og tømrerarbejde, til det aftalte tidspunkt. For os er det vigtigste at du som kunde kan stole 100% på os, og at du gerne anbefaler os til andre.

Din sikkerhed for et perfekt resultat

Karl Erik Lund er et Autoriseret Rockwool Indblæsningspartner. Sikker udførsel med et autoriseret Rockwool indblæsningsfirma. En korrekt og effektiv isolering afhænger dels af materialet, dels af arbejdets udførelse. Rockwool A/S stiller store krav til udførelsen af isoleringsarbejdet. Kun udvalgte firmaer har efter en grundig uddannelse fået autorisation til indblæsning af Rockwool stenuld. Karl Erik Lund er også specialister i andre isoleringsopgaver. Alle autoriserede indblæsningsfirmaer er underkastet en løbende stikprøvekontrol af Rockwool A/S. 

Hulmursisolering Karl Erik Lund

VI RINGER DIG GERNE OP HVIS DU HAR SPØRGSMÅL