...fordi isolering er en tillidssag

Tømrer og snedker Give
Tømrerarbejde
Vi udfører opgaver som del- eller totalentrepriser, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet, og aflevering til aftalt tid og pris.
Hulmursisolering Rockwool isolering
Rockwool hulmursisolering
46 års erfaring inden for Rockwool indblæsning og isolation. Der er store besparelser ved at være bevidst om varmeforbruget!
Termografering af hus
Termografi
Vi udfører termografering som gør det muligt at afsløre temperaturforskelle

Om os

Profil/Historie

I 1986 grundlagde Karl Erik Lund sin virksomhed. Han startede med at udføre forefaldende tømrer- og isoleringsarbejde.

Henover tid er forretningen vokset stille og roligt, til det den er i dag med 6 medarbejdere, der varetager alle former for isoleringsarbejde, tømrer- og murerarbejde i del- eller hovedentrepriser.

Sidste nye tiltag er termografering, hvor der nu er investeret i moderne udstyr til at måle isoleringsværdierne i alle slags bygninger. Det er effektivt og minimerer fejlmuligheder i forbindelse med beregning af isolering.

Det er vigtigt med tilfredse kunder

For os er kundernes tilfredshed altid i højsædet. Vi sigter efter altid efter at udføre kvalitetsarbejde indenfor isolering og tømrerarbejde, til det aftalte tidspunkt. For os er det vigtigste at du som kunde kan stole 100% på os, og at du gerne anbefaler os til andre.

Din sikkerhed for et perfekt resultat

Karl Erik Lund er et Autoriseret Rockwool Indblæsningsfirma Sikker udførsel med et autoriseret Rockwool indblæsningsfirma. En korrekt og effektiv isolering afhænger dels af materialet, dels af arbejdets udførelse. Rockwool A/S stiller store krav til udførelsen af isoleringsarbejdet. Kun udvalgte firmaer har efter en grundig uddannelse fået autorisation til indblæsning af Rockwool stenuld. Karl Erik Lund er også specialister i andre isoleringsopgaver. Alle autoriserede indblæsningsfirmaer er underkastet en løbende stikprøvekontrol af Rockwool A/S. 

Karl Erik Lund er autoriseret Rockwool indblæsningsfirma

Vi ringer dig gerne op hvis du har spørgsmål

Navn: *
Telefon *
captcha
Skriv koden her: